Čeprav horoskop ni neposredno povezan z numerologijo, ga na tej spletni strani ponujamo v povezavi z rojstnim datumom.

Bik

Je materialist, denarja pa kljub vsemu ne razmetava in se ceni na podlagi pridobljenega premoženja. Tisto, kar začne, dokonča. Je premišljen in svoje odločitve sprejema počasi.

21. april – 21. maj

Tipični bik je trmast, stabilen, težko prilagodljiv. Rad ima red in to pričakuje tudi od drugih. Rad uživa, ima smisel za glasbo in ima umirjen značaj. Je praktičen in ga zanimajo gradnje, dela počasi, skoraj lenobno, vendar natančno. Je miroljuben, govori malo, ko pa ga kdo razjezi, pokaže svojo drugo plat. Je pošten, odločen in vedno pripravljen pomagati. Sicer pa je po naravi vesel, vendar uživa na staromoden in umirjen način.

Na ljubezenskem področju je topel, čustven, romantičen, zvest in predan. Zaljubi se za vse življenje in živi v miru.

V negativnem je posesiven in grabežljiv. Ne prenese, da ga kdo omejuje.

Bistvena značilnost Bika je njegova zanesljivost. Toda, da bi deloval zadovoljivo, mora imeti stabilno in varno okolje, kajti zanj sta najpomembnejši eustvena in materialna gotovost. Biki znajo vzbuditi zaupanje in s svojo pristno iskrenostjo naredijo na vsakogar velik vtis.

Biki se ponavadi postavijo v odločno držo, noge imajo narazen, v rokah pa najljubšo stvar. So potrpežljivi, zanesljivi, ljubeči, odločni, ljubosumni, zamerljivi, togi in prizanesljivi do sebe.

Njihov element je zemlja, prevladujoči planet pa Venera.

Srečne številke za Bika so 4, 5, 9.

Bikov razum deluje metodično, pazljivo in odločno. 

Pomembno obvestilo

Do portala Numerologija lahko dostopate tudi preko varne https povezave. Nahaja se na naslovu https://www.hladnik.net/numerologija.

Priporočamo, da si dodate novo povezavo med zaznamke in jo pričnete čimprej uporabljati.

Kalkulator