Čeprav horoskop ni neposredno povezan z numerologijo, ga na tej spletni strani ponujamo v povezavi z rojstnim datumom.

Lev

Tipičen lev je izredno samozavesten, željan pozornosti in spoštovanja, vse govori o njegovem visočanstvu - kralju. Moč in ugled sta mu pomembna. Rad se baha in rad je v središču pozornosti.

23. julij – 23. avgust

Je dober vodja, ima intelektualne sposobnosti, je poln novih idej in je iznajdljiv. Ni človek, ki bi se dolgočasil. Vedno rad komu pomaga, najbolj pa mu godi, če ga potem hvalimo in mu pokažemo globoko spoštovanje in občudovanje.

Na ljubezenskem področju je pravi romantik, rad osvaja in zapeljuje. V objemu doma je topla oseba in ima neizmerno rad družino. Je zvest tistim, ki ga cenijo.

V negativnem je jeza in hitro razburjanje njegova slaba stran. Njegovo snobovsko obnašanje marsikoga moti.

Za Leve, ki v svojem življenju potrebujejo nadzor, je organizacija bistvenega pomena. Če jih le malo spodbudimo, se bodo njihove organizacijske sposobnosti prelile v neorganizirana življenja drugih ljudi. Pri tem tvegamo, da prevzamejo vse niti v svoje roke, ker ne prenašajo potrate sposobnosti. Njihova največja napaka je ta, da so prepričani, da vse vedo.

Večina Levov stoji trdno na nogah, radi pa tudi odločno in pomenljivo krilijo z rokami. So velikodušni, ustvarjalni, plemeniti, zvesti, domišljavi, gospodovalni, dogmatični in nestrpni.

Njihov element je ogenj, prevladujoči planet pa Sonce.

Srečni številki za Leva sta 1 in 7.

Levi morajo popolno živeti svoje življenje in radi vidijo, da tako živijo tudi drugi.

Pomembno obvestilo

Do portala Numerologija lahko dostopate tudi preko varne https povezave. Nahaja se na naslovu https://www.hladnik.net/numerologija.

Priporočamo, da si dodate novo povezavo med zaznamke in jo pričnete čimprej uporabljati.

Kalkulator