Čeprav horoskop ni neposredno povezan z numerologijo, ga na tej spletni strani ponujamo v povezavi z rojstnim datumom.

Devica

Tipična devica ima veliko sposobnost analiziranja in logičnega mišljenja, je natančna, redoljubna, skrbna, pametna, prilagodljiva, zadržana, nezaupljiva, negotova, skopa. Je malenkostna in ima odličen dar opazovanja.

24. avgust – 22. september

Devica je zelo delavna oseba, polna energije, vse mora biti narejeno natančno. Sicer pa umirjena oseba, ki stežka zaupa drugim.

Na ljubezenskem področju išče tovariša, ki se mu preda v celoti, ga spoštuje in zanj zelo skrbi. Je iskrena.

V negativnem smislu devica kritike ne prenaša dobro in je nanjo zelo občutljiva, sama pa rada in ostro kritizira in je prepirljiva ter tudi zamerljiva. Vse ve in zna in o tem poučuje tudi druge. Red in disciplina je včasih za nekatere moteča.

Device se zaradi obilice živčne energije ves čas gibljejo. Zelo pomembno je, da ta energija najde pozitivno pot, sicer se bo porazgubila v nemirnem trzanju. Device se morajo naučiti osredotočiti in najti notranji mir. Če tega ne storijo, lahko postane napetost zanje resen problem. 

Device rade stojijo s stopali tesno skupaj in z rokami, sklenjenimi pred seboj. So skromne, natančne, zanesljive, inteligentne, sitne, vedno zaskrbljene, preveč kritične in nazadnjaške.

Njihov element je zemlja, prevladujoči planet pa Merkur.

Srečne številke za Devico so 4, 5 in 8.

Device so zgovorne, živahno debatirajo in rade posredujejo svoje zamisli.

Pomembno obvestilo

Do portala Numerologija lahko dostopate tudi preko varne https povezave. Nahaja se na naslovu https://www.hladnik.net/numerologija.

Priporočamo, da si dodate novo povezavo med zaznamke in jo pričnete čimprej uporabljati.

Kalkulator