Čeprav horoskop ni neposredno povezan z numerologijo, ga na tej spletni strani ponujamo v povezavi z rojstnim datumom.

Strelec

Tipičen strelec je velik optimist, pozitivno naravnan, ima izredno voljo do življenja, ima težnjo po potovanju. Potrebuje veliko svobode in gibanja.

23. november – 21. december

Je zelo uvideven do drugih ljudi, toleranten, socialen, pravičen, človeški in spontan, zato ga imajo ljudje radi. Včasih zna biti tudi aroganten in velik upornik, ki s svojim načinom prizadene ljudi v svoji okolici. Nagnjen je k razkošnemu življenju in je zapravljiv. Rado se mu zgodi, da zaradi prevelike vneme zgreši cilj, vendar ne opazi svojih napak.

V ljubezni se počuti omejen, išče svobodo.

V negativnem smislu je strelec večni nergač.

Za Strelce so nadvse pomembni izzivi. Kakor hitro strelec doseže, kar si je zadal, se že loti česa novega. Je izjemno optimističen, zanesenjaški in radoživ, vendar mora paziti, da ga ne zanese predaleč. Največja hiba strelcev je neučakanost, saj zaradi nje marsičesa ne speljejo do konca. 

Značilna drža strelca je odločno stanje v razkoraku in z rokami na bokih. So optimistični, dobrovoljni, pošteni, inteligentni, neodgovorni, površni in netaktni.

Njihov element je ogenj, prevladujoči planet pa Jupiter.

Srečne številke za Strelca so 3, 8 in 9.

Zaradi prirojene prodornosti in navdušenja se strelci nagibajo k tveganjem.

Pomembno obvestilo

Do portala Numerologija lahko dostopate tudi preko varne https povezave. Nahaja se na naslovu https://www.hladnik.net/numerologija.

Priporočamo, da si dodate novo povezavo med zaznamke in jo pričnete čimprej uporabljati.

Kalkulator