Čeprav horoskop ni neposredno povezan z numerologijo, ga na tej spletni strani ponujamo v povezavi z rojstnim datumom.

Oven

Tipičen oven je direkten, agresiven, impulziven, nepotrpežljiv in želi biti vedno prvi. Je egoističen, svoje mnenje rad vsiljuje drugim, je odločen in svoje odločitve sprejema hitro.

21. marec – 20. april

Vedno uveljavi svoj prav in cilj vedno doseže! Kljub svojemu vsiljevanju pa je vsepovsod priljubljen, nikoli ne laže in je pošten. Do tistih, ki jih ne prenaša je zelo agresiven in ne popušča.

Na ljubezenskem področju je strasten in tako vnet, da je včasih lahko moteč zaradi svoje posesivnosti in ljubosumnosti, kajti večkrat izbruhne brez pravega vzroka.
 
Fizično je pravi bojevnik, tekmovalen, napadalen, pogumen, ima ogromno energije (vedno hiti), rad se ukvarja s športom in je večni mladenič. Rad raziskuje in se predaja avanturam.

Je izredno temperamenten, vedno gre z glavo skozi zid in vse želi takoj!

Ovni želijo izstopati iz množice in premorejo veliko volje in želje, da bi uspeli. V bistvu so nezapleteni in neposredni ter se znajo spoprijemati z vsakodnevnimi življenjskimi težavami. Zavidanja vredna in prepričljiva je njihova sposobnost, da jasno vidijo bistvene sestavine pomembnih odločitev.

Ovne spoznamo po zelo samozavestni drži. Njihova teža je porazdeljena zelo enakomerno. So pogumni pustolovci, zanesenjaški in dinamični, hkrati pa tudi sebični in hitre jeze. Mnogi Ovni so nepotrpežljivi in predrzni.

Njihov element je ogenj, prevladujoči planet pa Mars.

Srečne številke za Ovna so 1, 2 in 8.

Velika mera odločnosti pomaga ovnom, kadar se odzivajo. 

Pomembno obvestilo

Do portala Numerologija lahko dostopate tudi preko varne https povezave. Nahaja se na naslovu https://www.hladnik.net/numerologija.

Priporočamo, da si dodate novo povezavo med zaznamke in jo pričnete čimprej uporabljati.

Kalkulator